Регистриране на компания – гарантиран старт на вашия собствен бизнес

Регистрацията на фирма е отговорна мисия, с която се слагат основите на изцяло нов правен субект.

Registration of foundation

За дадената практика ще е нужно да се подходи с особено наблюдение, и ще бъдат избегнати евентуални бъдещи недоразумения при извършване дейността по предназначение, за нейното разширяване или промяна.

Какъв е редът за регистрация на компания?


● Изборът на самата форма (ЕООД, ООД, ЕТ, АД и др.) е много деликатен детайл и отличното познаване на множеството предимства и недостатъците на всяка една от тях е от ключово значение за бъдещето на всяка една българска фирма. При входирането на данните на търговската фирма е нужно да бъдат взети предвид годишната отчетност, облагането с данъци, осигуровките и варианта на контролиране при различните правни извивки и т.н.;
● При фирменна регистрация е наложителна да се изготвят редица специфични декларации, между които са учредителният акт и протокола (имената на тези много нужни декларации са различни при различни правни видове), заявления по модел и лиценз или позволение, ако същността на работата го иска по законов ред;
● Наложително е да се открие набирателна сметка за учредителния капитал и да се внесе изискваната от закона част от него;
● Точно преди внасянето на документацията за регистрирането им в ТР е наложително да се заплати държавна такса;
● Нужните от АВ декларации трябва да бъдат окомплектовани обстойно и да са предоставени по надлежния канален ред, тъй като при липси, нередности или неточни факти Агенцията ще откаже регистрирането. При правилно и красиво попълване на документите вписването в Търговския регистър е наистина бързо (до 3 дни) и без проблеми. След регистрацията на фирмата в АВ документите автоматично се изпращат към НАП.

Помощ от специалист – тайната към успеха


Опасно е да вярвате изцяло на нета като само един генератор на информация за регистриране на компания, особено при недобро знание на законовата разпоредба. Независимо движещите се в интернет порстранството бланки и формуляри, които трябва да се попълнят, би могло да се окажат много стари, неточни или непълни. Наистина много трябва да се внимава с “готовите документи” при акта за създаване и протокола, понеже те се явяват “самото ядро” на собственото Ви дружество и предстоящата му дейност.

Наемането на експерт за регистрацията на търговската фирма и заплащането на адвокатския му хонорар далеч не е толкова скъпа дейност. Ще имате възможност да обсъдите най-удачния вариант за избор на правна форма, като много внимателно се запознаете с бъдещите си отговорности и права.

Екипът, на който се доверите, ще изработи абсолютно всички нужни документации и ще се постарае за правилното им вписване в ТР. От вас се изисква само подпис, който може да бъде предоставен и по електронен път чрез преснимане или снимка.
Регистрацията на търговската фирма е комплексна дейност, която се нуждае от точност и професионализъм. За да бъдете уверени и спокойни за личната си бъдеща активност, не правете отстъпление при създаването на основите й.

Повече за регистрация на еоод ще намерите в сайта на centara.bg

Точно какво трябва да знаем за лазерната епилация

laser hair removal

Какво точно е нужно да знаем за премахването на косми с лазер
Нежеланото по-голямо окосмяване по нашето тяло винаги е бил кошмарът на жените. Нежната половина от населението, за да стане с наистина гладка и здрава и красива кожа, се подлага на огромни методи, за да изчезнат косъмчетата.


В битката с косъмчетата са позволени абсолютно всички начини – електрически самобръсначки, маска за махане на косми, устройство за епилиране и какво ли още не.
В древността дамите са ползвали сечива, смола, карамел, мед и дори комбинация с арсеник или гасена вар, които често оставяли сериозни следи по тяхната кожа. В сегашни години точно тези начини са хем отживелица, хем тези неща не са се изменили значително.


Най-безболезненият, изключително бърз и качествен вариант си остава самобръсначката. Недостатъците му без съмнение са, също като наистина добре разбирате, е в точно това, че още на 2-рия ден малките косъмчета израстват и веднага след дългото му прилагане те стават все по-черни, дебели и гъсти.
С най-голям дълготраен резултат са начините, с които косъмчето се отстранява заедно с корена.

Кола маската и устройството за епилиране осигуряват точно този резултат. И двете операции за съжаление са придружени с остра болка и време от деня. Кола маската винаги се получава най-успешно, щом е приготвена от добър козметик в подходящо за тази цел студио. Този проблем струва време и много пари. В лични условия несъмнено е възможно да се прави, но не всички девойки съумяват да се справят със трудната задача.

Лазерна епилация от naturestetica


Когато се отнася до лазерната епилация, тя се извършва у дома и трябва да се заредите с търпение, доста свободно време и пространство, на което косъмчетата спокойно да падат и след това да са почистени. Както ясно се вижда, всички тези методи имат своите плюсове, но и имат немалки недостатъци, а в резултат космите не спират да си растат и да се нуждаят от от нас през няколко дни да ги премахваме.


Реалното, което би трябвало да знаете малко преди да отидете на епилация с лазер е, че е нужно космите да не бъдат премахвани от коренчетата най-малко три-четири седмици точно преди това. Принципно, толкова, колкото по-силен е самия косъм или много по-гъсто окосмяването, точно толкова по-задоволителен е резултатът след няколко процедури.


И да, няма как нещата да се случат с вълшебство след едно-две посещения, апаратурата още не е стигнала до това ниво.
Нужни са най-малко шест процедури, за да се отстрани окосмеността и ефектът да се бъде за по-дълго време.


Преди да започнете епилация с лазер, космите наложително е да са обръснати. Задължително трябва да бъдете компетентни с процедурата от страна на експертите, които сте избрали да посетите.
Ако наистина центърът за лазерна епилация, който сте избрали, е напълно точен и надежден, то специалистите в него никога няма да ви излъжат, че методът е абсолютно без болка и ще отстрани космите на 100% и завинаги.


За различни въпроси, които ви интересуват, се насочете към експерт дерматолог. Не се подлагайте на процедура без да сте наясно какво точно точно е и не се оставяйте да бъдете лъгани.

Ако имате нужда от лазерна епилация софия, посете сайта и намерте всичко за нея.