Безценни съвети за декорация на коридора

household goods
Коридора нормално е салона, посрещайки ни, когато се върнем от командировка или работа. А то посреща и гостите ни – приятели и роднини. Като тип стая, то естествено има своите собствени конкретни потребности. Антрето не е както хола или кухнята и съответно подреждането му насочва разнообразен метод. Декорирането на антрето иска най-вече похват, изчистеност и практичност. Това са нашите удобни съвети за перфектното и любезно помещение за посрещане:

1. Цветовете
Случайно ако става дума за цветове нашия дом, задължително бихме могли да разгърнем въображението ни. Не е възможно да кажем това, ако случайно става дума за коридора у дома. В намирането на цветовете може спокойно да си харесате топли, светли и телесни багри – жълт, бежов или портокалов. даваме ви препоръка, дори да предпочитате по-чисто от към цветове антре, реално да не избирате бяло. Като се изключи че това помещение ще изглежда като в болница, ще бъде невъзможно за поддържане и е изключително вероятно е да трябва всяка година да го боядисвате отново.

2. Осветление
Светлината в много входните помещения е наистина малко. Това не внася приятно усещане, макар да е хубаво от гледна точка на икономията. Възможно е да се спрете на LED осветление с лунички и спот лампички. Те може да разпределят светлината из цялото антре. Ще видите как точно се променя настроението, когато се приберете вкъщи или пък тръгвате сутрин за работа.

3. Декорация
За подреждане на входното помещение ще е възможно да вземем по-висока саксия с красиви изкуствени цветя, картина или декоративни лепенки за стена. Вазата, която ще вземете може да е висока и глинена. Цветът и ще подхожда на стените и мебелите във входното помещение. Относно поставянето на картина възможно е да ви посъветваме да се спрете на флорална композиция.

4. Мебелите
В антрето са ви нужни само закачалки, място за обувки и местенце, на което да поставяте дребни предмети, като телефон, чадър, ключове или пък много малко козметични продукти. Непременно вземете огледало, в него да се гледате в цял размер. По магазините съществува наистина голямо многообразие от дизайн и форма, при вариант, че не желаете една класическа правоъгълна форма.

Ето, че обзавеждането на коридора не е адски тежка цел, въпреки всяка една особеност на помещението, което ежедневно ни изпраща и посреща. Спрямо съветите ни ще дадете чисто нов живот и ще освежите атмосферата на антрето на дома.