Точно какво трябва да знаем за лазерната епилация

laser hair removal

Какво точно е нужно да знаем за премахването на косми с лазер
Нежеланото по-голямо окосмяване по нашето тяло винаги е бил кошмарът на жените. Нежната половина от населението, за да стане с наистина гладка и здрава и красива кожа, се подлага на огромни методи, за да изчезнат косъмчетата.


В битката с косъмчетата са позволени абсолютно всички начини – електрически самобръсначки, маска за махане на косми, устройство за епилиране и какво ли още не.
В древността дамите са ползвали сечива, смола, карамел, мед и дори комбинация с арсеник или гасена вар, които често оставяли сериозни следи по тяхната кожа. В сегашни години точно тези начини са хем отживелица, хем тези неща не са се изменили значително.


Най-безболезненият, изключително бърз и качествен вариант си остава самобръсначката. Недостатъците му без съмнение са, също като наистина добре разбирате, е в точно това, че още на 2-рия ден малките косъмчета израстват и веднага след дългото му прилагане те стават все по-черни, дебели и гъсти.
С най-голям дълготраен резултат са начините, с които косъмчето се отстранява заедно с корена.

Кола маската и устройството за епилиране осигуряват точно този резултат. И двете операции за съжаление са придружени с остра болка и време от деня. Кола маската винаги се получава най-успешно, щом е приготвена от добър козметик в подходящо за тази цел студио. Този проблем струва време и много пари. В лични условия несъмнено е възможно да се прави, но не всички девойки съумяват да се справят със трудната задача.

Лазерна епилация от naturestetica


Когато се отнася до лазерната епилация, тя се извършва у дома и трябва да се заредите с търпение, доста свободно време и пространство, на което косъмчетата спокойно да падат и след това да са почистени. Както ясно се вижда, всички тези методи имат своите плюсове, но и имат немалки недостатъци, а в резултат космите не спират да си растат и да се нуждаят от от нас през няколко дни да ги премахваме.


Реалното, което би трябвало да знаете малко преди да отидете на епилация с лазер е, че е нужно космите да не бъдат премахвани от коренчетата най-малко три-четири седмици точно преди това. Принципно, толкова, колкото по-силен е самия косъм или много по-гъсто окосмяването, точно толкова по-задоволителен е резултатът след няколко процедури.


И да, няма как нещата да се случат с вълшебство след едно-две посещения, апаратурата още не е стигнала до това ниво.
Нужни са най-малко шест процедури, за да се отстрани окосмеността и ефектът да се бъде за по-дълго време.


Преди да започнете епилация с лазер, космите наложително е да са обръснати. Задължително трябва да бъдете компетентни с процедурата от страна на експертите, които сте избрали да посетите.
Ако наистина центърът за лазерна епилация, който сте избрали, е напълно точен и надежден, то специалистите в него никога няма да ви излъжат, че методът е абсолютно без болка и ще отстрани космите на 100% и завинаги.


За различни въпроси, които ви интересуват, се насочете към експерт дерматолог. Не се подлагайте на процедура без да сте наясно какво точно точно е и не се оставяйте да бъдете лъгани.

Ако имате нужда от лазерна епилация софия, посете сайта и намерте всичко за нея.